Arama
Arama Sonuçları
Batı Karadeniz’in kalbi Kastamonu’da attı
Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (Genç Lig) Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlendi.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
Kastamonu’da GSB memur alımı sona eriyor
Kastamonu’da KPSS 50 puanla GSB bünyesinde personel alımı için başvurular tamamlanıyor. Kamu personeli alımı başvuruları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz.
Kastamonulu özel bireyler Erciyes'in zirvesinde...
Türkiye Otizm Meclisi öncülüğünde Gençlik Spor Bakanlığı ile başlatılan 29 Ağustos Kayseri Erciyes Eğitim Otizm Kampı'nda 60 kişilik Özel Birey ile 4 gün boyunca engelsiz kamp programı gerçekleştirildi. Kastamonu Belediyesi ve Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından ulaşım desteği sağlandı. Özel bireyler, 4 gün devam eden programın son gününde Erciyes'e dağcılarla bir araya geldi. Tekerlekli sandalyedeki özel bireylerin Erciyes'e teleferikle çıktığını hayranlıkla izleyen dağcılar, gittiklerinde bunu gururla anlatacaklarını söyledi.
Kastamonu’dan yola çıktılar Bolu’da ağırlandılar
Anadoluyuz Biz programı kapsamında, Kastamonu’dan yola koyulan gençleri Bolu Gençlik Merkezi Bolu Gölcük Milli Parkı’nda ağırladı.
Kastamonu Gençlik Merkezi’nden muhteşem kareler
Kastamonu Gençlik Merkezi yağlı boya kursundan muhteşem kareler paylaştı. İşte yetenekli öğrencilerin o fotoğraf kareleri
Kastamonu Gençlik Merkezi sahada
Kastamonu Gençlik Merkezi yürüttükleri faaliyetleri tanıtmak amacıyla sahaya indi.
Kastamonu'da dolu dolu geçecek festivale geri sayım başladı
38. Abana Kültür Sanat ve Deniz Şenlikleri programı netleşti. Dolu dolu gerçekleştirilecek festivalde Karadeniz şarkılarıyla ünlü isim Resul Dindar sahne alacak. Abana Belediyesi 38. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinin programını açıkladı. İşte etkinlikler ve saatleri...
Bolulu gençler, İnebolu'da yaşlılarla bir araya geldi
Kastamonu'ya 'Anadoluyuz Biz' projesi kapsamında geziye gelen Bolu Gençlik Merkezi öğrencileri Sabahat Bahriyeli İnebolu Huzur Evi'nde bulunan yaşlıları ziyaret etti. Gençler, yaşlılarla sohbet ederek çikolata ikramında bulundu.
Bolu'dan Kastamonu'ya gelen öğrencilere veda
Anadoluyuz Biz projesi kapsamında Bolu ilinden Kastamonu'ya gelen öğrenciler için Kastamonu Gençlik Merkezi'nde veda programı düzenlendi.
Turnuvalar için kayıtlar başladı!
Abana Belediyesi, 38. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinde yapılacak turnuvalar için kayıtların başladığını açıkladı.
Öyle fotoğraflar çekti ki
Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur, 4-9 Temmuz tarihleri arasında Çankırı ve Çerkeş ilçesindeydi.
Kastamonu’nun Coşkulu Gençliği
GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılışı renkli bir tören ile gerçekleşti.
YKS’ye girenlerden köy okullarına destek
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kastamonu Gençlik Merkezi tarafından “Genç Dönüşüm Projesi” gerçekleştirildi. Proje kapsamında Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrenciler sınav çıkışında ÖSYM tarafından verilen kalem setlerini köy okullarına dağıtılmak üzere hazırlanan kutulara bıraktılar.
Kastamonu ASKF’de kongre günü…
Mevcut Başkan Adem Keloğlu dışında adaylığını açıklayan birisi olmazken, kongreye tek adayla gidilmesi bekleniyor.
Renkler sanata dönüşüyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kastamonu Gençlik Merkezi’nde renkler sanata dönüşüyor.
Daday'da Hayat Boyu Öğrenme şenliği
Daday ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Şenliği düzenlendi. Düzenlenen programa Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Zahit Çitçti ve kurum amirleri katılım sağladı.
“Daha Temiz Bir Dünya”
5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla gönüllü gençler “Daha Temiz Bir Dünya” sloganı ile çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.
Keloğlu: Bir dönem daha adayım
Kastamonu ASKF Başkanı Adem Keloğlu, kongre öncesi bir kez daha adaylığını açıkladı.
Gençlik Merkezi'nde film etkinliği
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kastamonu Gençlik Merkezi Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında lise öğrencileriyle film izlemel etkinliği yaptı.
Kastamonu ASKF genel kurulu 10 Haziran’da
Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağan genel kurulu, 10 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
“Meslek Tanıtım Günü”
Kastamonu İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Göl Anadolu Lisesi işbirliğinde Meslek Tanıtım Günü düzenlendi
19 Mayıs, uçurtma şenliği ile kutlandı
Tosya ilçesinde 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler, uçurtma şenliğinde doyasıya eğlendi.
Yüz boyama etkinliğine çocuklardan büyük ilgi
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.
Özel bireyler depremzede illeri unutmadı
Engelliler Haftası dolayısıyla Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programda özel bireyler 6 şubat depremlerinden etkilenen 11 ili unutmadı
Şentop, Hıdrellez'i Bağcılar’da Kutladı
Bağcılar Belediyesi ve Balkan-Rumeli dernekleri tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliğine katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hıdırellez Bayramı’nı Bağcılar’da yaşayan vatandaşlarla birlikte kutladı.
‘Spor şehri’nin geleceğine dev destek
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Yatırım Tesisleri ve Spor Kulüplerine Destek Programı” Kastamonu’da Merkez Spor Salonu’nda yapıldı.